De lange schaduw

Nederlands | 10-11-2022 | 432 blz.
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Jolanda te Lindert
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789400515635
FBI-agent Amos Decker, de man met het perfecte geheugen, onderzoekt de brute moord op een federale rechter in haar woning in Florida.
Referentie:
€ 24,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Samen met zijn nieuwe partner Frederica White onderzoekt FBI-agent Amos Decker de brute moord op een federale rechter en haar bodyguard in haar woning in Florida. Rechter Julia Cummins had naar het zich laat aanzien geen vijanden en er zijn ook geen sporen van braak aangetroffen in haar woning. Buren en vrienden die in de buurt wonen hebben niks gezien of gehoord, en ex-man Barry en tienerzoon Tyler hebben beiden een sterk alibi.

Decker moet antwoord zien te vinden op twee vragen. Waarom had de rechter behoefte aan een bodyguard en wat is de betekenis van de boodschap die de moordenaar heeft achtergelaten? Naarmate het onderzoek vordert, loopt het dodental op. Het spoor leidt naar een vroegere presidentscampagne en een onopgeloste misdaad. En naar hebzucht, bedrog, misleiding en corruptie in het centrum van de macht.

Korte omschrijving

FBI-agent Amos Decker, de man met het perfecte geheugen, onderzoekt de brute moord op een federale rechter in haar woning in Florida.

Details

Details
Titel De lange schaduw
Auteur(s) David Baldacci
Vertaler Jolanda te Lindert
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 432
Uitgever Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 10-11-2022
Afmetingen 225mm x 150mm x 36mm
Gewicht 642gr
ISBN/ISBN13 9789400515635

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De lange schaduw
Waardering