De epilepsie van Annemarie

als je hersens soms op hol slaan
Nederlands | 01-06-2012 | 64 blz.
Auteur(s): Chrsitine Kliphuis
Illustrator: Helen van Vliet
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789051162622
€ 9,99

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Annemarie begreep er niks van. Had ze zo raar op de grond liggen doen? Wat stom. Zelf wist ze alleen nog maar dat haar buik naar aanvoelde en dat ze heel bang werd. Van de rest wist ze niks.
Annemaries hoofd werkt soms een beetje anders dan dat van andere kinderen. Soms valt ze zomaar op de grond, en dan weet ze later niet meer wat er gebeurd is. Ze heeft epilepsie.

De vlot geschreven verhalen uit de serie 'De ziekenboeg' en 'De ziekenboeg extra' gaan over medische situaties, verteld vanuit de belevingswereld van het kind. Boeken uit 'De ziekenboeg' behandelen acute ziektes, aandoeningen of medische ingrepen, en helpen kinderen bij de voorbereiding op de behandeling of ingreep en de verwerking ervan. In de boeken uit 'De ziekenboeg extra' komen chronische ziektes aan bod. Het verhaal gaat over de ziekte, de gevolgen en de behandeling, en helpt het kind bij het verwerken van de situatie. Ook is 'De ziekenboeg extra' een goed hulpmiddel om de omgeving - bijvoorbeeld de klas - te laten begrijpen wat er speelt. De vele illustraties verhelderen de situaties en verduidelijken de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders.

De epilepsie van Annemarie beschrijft wat er in je hoofd gebeurt als je epilepsie hebt en je naar de dokter moet voor een onderzoek.

Details

Details
Titel De epilepsie van Annemarie
Auteur(s) Chrsitine Kliphuis
Illustrator Helen van Vliet
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 64
Uitgever De Vier Windstreken
Publicatiedatum 01-06-2012
Afmetingen 208mm x 130mm x 13mm
Gewicht 192gr
ISBN/ISBN13 9789051162622

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De epilepsie van Annemarie
Waardering