Gratis verzending vanaf €50,-

De bijbel van de Indonesische keuken


Nederlands | 06-06-2020 | 496 pagina's

9789048853816

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Biografie

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'tweede kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Details

EAN :9789048853816
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  06-06-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :162 mm
Dikte :44 mm
Gewicht :1265 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Keywords :  bali;eilandkeuken;gado gado;indonesië;ingrediënten;java;molukken;recepten;rendang;sambal;soto ayam;sulawesi;sumatra