Direct naar: Uitgelicht | Engelstalige boeken | Nederlandstalige boeken | Over Alice Oseman| Bekijk ook

Alice Oseman | Heartstopper

Ben je op zoek naar een boek van Alice Oseman? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van al haar boeken! Zowel in het Nederlands als in het Engels. Bestel via de website en haal ze op in de winkel of laat ze thuis bezorgen. Natuurlijk kun je ook in onze winkel in Haarlem of Den Haag komen snuffelen voor nóg meer spannende, ontroerende of romantische boeken.

Uitgelicht Heartstopper Colouring Book
Packed with stunning artwork from the bestselling Heartstopper series, this unique colouring book allows you to relax with Nick, Charlie and friends.
Nieuw Heartstopper TV edition
This new edition of Heartstopper Vol. One - with a cover including Alice Oseman's artwork and photographs showing characters from the Netflix show - also contains exclusive pages from Alice's original TV scripts.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Over Alice Oseman

Alice Oseman (1994) is een bekroond auteur, illustrator en scenarioschrijver. Oseman is de maker van de LGBTQ+ Young Adult webcomic Heartstopper en de schrijver, maker en uitvoerend producent voor de gelijknamige televisieversie, die sinds mei 2022 op Netflix is verschenen.

Haar eerste roman Solitaire werd gepubliceerd toen ze negentien was. Ook zijn de YA-romans van Alice Oseman genomineerd voor de YA Book Prize, de Inky Awards, de Carnegie Medal en de Goodreads Choice Awards.

Benieuwd naar andere boekentips? Neem ook eens hier een kijkje!