Gratis verzending vanaf €50,-

Kleine bakkers


Nederlands | 19-10-2021 |

9789493095748

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,50

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Korte beschrijving/Annotatie

Met dit boek wil ik mijn ervaring als bakker met een eigen bakkerij met je delen. Ik wil laten zien wat er gebeurt als je brood bakt. Hoeveel plezier het geeft om een brood uit de oven te halen. Hoe je ervoor zorgt dat het precies zo wordt als je het zelf wil. En vooral: hoe je kan samenwerken met de kleine beestjes en werktuigjes die in het deeg zitten verstopt. Kleine bakkers neemt je stap voor stap mee bij het bakken van brood, of het nu voor de eerste keer is of dat je het al vaker hebt gedaan. Met experimentjes en voorbeelden – en door het gewoon te proberen, te voelen en te proeven – kom je alles te weten over wat er gebeurt in een deeg en wat brood zo lekker maakt.

Tekst achterflap

Met dit boek wil ik mijn ervaring als bakker met een eigen bakkerij met je delen. Ik wil laten zien wat er gebeurt als je brood bakt. Hoeveel plezier het geeft om een brood uit de oven te halen. Hoe je ervoor zorgt dat het precies zo wordt als je het zelf wil. En vooral: hoe je kan samenwerken met de kleine beestjes en werktuigjes die in het deeg zitten verstopt. Kleine bakkers neemt je stap voor stap mee bij het bakken van brood, of het nu voor de eerste keer is of dat je het al vaker hebt gedaan. Met experimentjes en voorbeelden – en door het gewoon te proberen, te voelen en te proeven – kom je alles te weten over wat er gebeurt in een deeg en wat brood zo lekker maakt.

Biografie

Issa Niemeijer heeft zijn eigen ambachtelijke bakkerij in hartje Amsterdam. In 2020 verscheen van zijn hand 'Een boek over brood', dat een instant klassieker werd (nu in de vierde druk). Rachelle Klaassen is ontwerper en illustrator, onder meer van 'Een boek over brood'. Zij werkte jarenlang in de bakkerij nadat ze afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: Het eerste brood Hoofdstuk 2: Kneden Hoofdstuk 3: Vormen Hoofdstuk 4: Experimenteren! Hoofdstuk 5: Recepten Hoofdstuk 6: Desem

Details

EAN :9789493095748
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Brandt
Publicatie datum :  19-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :292 mm
Breedte :206 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :890 gr
Status : Bestelbaar