Een langzaam smeulend vuur

Nederlands | 25-08-2021 | 336 blz.
Auteur(s): Paula Hawkins
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789400513969
De nieuwe thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Paula Hawkins, die internationaal doorbrak met Het meisje in de trein.
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Kijk nu toch wat je hebt gedaan.<\em>

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

Korte omschrijving

De nieuwe thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Paula Hawkins, die internationaal doorbrak met Het meisje in de trein.

Details

Details
Titel Een langzaam smeulend vuur
Auteur(s) Paula Hawkins
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 336
Uitgever Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 25-08-2021
Afmetingen 214mm x 141mm x 27mm
Gewicht 453gr
ISBN/ISBN13 9789400513969

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Een langzaam smeulend vuur
Waardering