Overwin je vliegangst

en word ook een wereldreiziger
Nederlands | 30-11-2018 | 182 blz.
Auteur(s): Kelly Otte
Illustrator: The Crazy Ones
Bewerker: Dominique Otte, Lieke Lemmens, Janin Wensink
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789090313764
Captain Kelly geeft antwoord op de meest voorkomende vragen van mensen met vliegangst. Ook schrijft hij over de werking van het brein en wat vliegangst eigenlijk precies is. Na het lezen van dit boek stap je anders het vliegtuig in. Je weet hoe het zit en daardoor zit je voortaan veel lekkerder in je stoel. Een aanrader voor iedereen die weleens vliegt. Met of zonder vliegangst! Kelly schrijft op een leuke en toegankelijke manier in dit boek over zijn grote passie voor vliegen en zijn missie om iedereen in Nederland van zijn vliegangst af te helpen.
Een boek dat je in één ruk uitleest. Vol praktische tips. Met anekdotes, weetjes en feitjes. Met de wetenschappelijke onderbouwing vanuit de psychologie. Geschreven door Captain Kelly Otte.
Referentie:
€ 14,95

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Een boek dat je in één ruk uitleest. Vol praktische tips. Met anekdotes, weetjes en feitjes. Met de wetenschappelijke onderbouwing vanuit de psychologie. Captain Kelly geeft antwoord op de meest voorkomende vragen van mensen met vliegangst. Ook schrijft hij over de werking van het brein en wat vliegangst eigenlijk precies is. Na het lezen van dit boek stap je anders het vliegtuig in. Je weet hoe het zit en daardoor zit je voortaan veel lekkerder in je stoel. Een aanrader voor iedereen die weleens vliegt. Met of zonder vliegangst! Kelly Otte is al 28 jaar piloot, gezagvoerder en examinator op de Boeing 737 en Airbus 320. Sinds 2012 is hij docent bij Onbezorgd Vliegen, de organisatie die al ruim 1000 vliegangstigen heeft geholpen met hun vliegangst. Cursussen waarbij maar liefst 98% van zijn of haar vliegangst afraakt! Kelly schrijft op een leuke en toegankelijke manier in dit boek over zijn grote passie voor vliegen en zijn missie om iedereen in Nederland van zijn vliegangst af te helpen.

Korte omschrijving

Een boek dat je in één ruk uitleest. Vol praktische tips. Met anekdotes, weetjes en feitjes. Met de wetenschappelijke onderbouwing vanuit de psychologie. Geschreven door Captain Kelly Otte.

Details

Details
Titel Overwin je vliegangst
Auteur(s) Kelly Otte
Illustrator The Crazy Ones
Bewerker Dominique Otte, Lieke Lemmens, Janin Wensink
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 182
Uitgever Orange Solutions B.V.
Publicatiedatum 30-11-2018
Afmetingen 215mm x 149mm x 14mm
Gewicht 361gr
ISBN/ISBN13 9789090313764

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Overwin je vliegangst
Waardering