Morgen ben je een ander kind

Een verhaal van Tara de Rode Krijger
| 30-05-2021 | 48 blz.
Auteur(s): Regine Hilhorst
Illustrator: Lies Koning
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789083140711
Mama Suus wil van Tara een ander kind maken, een kind in een jurk. Maar Rode Krijgers dragen geen jurk. Waarom begrijpt haar moeder dit niet? Wat voor een moeder normaal is, is voor een Rode Krijger om te huilen. Wat doe je als je moeder je maar raar vindt? Ze houdt heus van je. Toch had ze liever een ander kind. Dat ben je niet. Moet je dat dan toch worden, voor de lieve vrede? Morgen ben je een ander kind, gaat over diversiteit: mogen zijn die je bent, al voldoe je niet aan de verwachting van je ouders of de buitenwereld. Het biedt de mogelijkheid biedt om een pittig thema herkenbaar te maken en te bespreken. Dit prentenboek is in de eerste plaats bedoeld voor kinderen thuis en op school vanaf 6 jaar. Als voorleesboek en/of leesboek. Maar dit boek gaat ook over de rol van de ouder, de opvoeder en de leerkracht, die onbewust en goedbedoeld hun eigen verwachtingen plakken op kinderen.
Mama Suus wil van Tara een ander kind maken, een kind in een jurk. Maar Rode Krijgers dragen geen jurk. Waarom begrijpt haar moeder dit niet?
€ 14,95

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Mama Suus wil van Tara een ander kind maken, een kind in een jurk. Maar Rode Krijgers dragen geen jurk. Waarom begrijpt haar moeder dit niet? Wat voor een moeder normaal is, is voor een Rode Krijger om te huilen. Wat doe je als je moeder je maar raar vindt? Ze houdt heus van je. Toch had ze liever een ander kind. Dat ben je niet. Moet je dat dan toch worden, voor de lieve vrede?

Korte omschrijving

Mama Suus wil van Tara een ander kind maken, een kind in een jurk. Maar Rode Krijgers dragen geen jurk. Waarom begrijpt haar moeder dit niet?

Details

Details
Titel Morgen ben je een ander kind
Auteur(s) Regine Hilhorst
Illustrator Lies Koning
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 48
Uitgever B for Books distriBution
Publicatiedatum 30-05-2021
ISBN/ISBN13 9789083140711

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Morgen ben je een ander kind
Waardering