Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Nederlands | 26-08-2016 | 112 blz.
Auteur(s): Donald Buijtendorp, Ed Van den Schootbrugge, Guus Millenaar
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789081915632
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet. Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.

Details

Details
Titel Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Auteur(s) Donald Buijtendorp, Ed Van den Schootbrugge, Guus Millenaar
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 112
Uitgever ABC Uitgeverij
Publicatiedatum 26-08-2016
Afmetingen 240mm x 165mm x 11mm
Gewicht 365gr
ISBN/ISBN13 9789081915632

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Waardering