Max, Mischa & het Tet-offensief

Nederlands | 20-05-2020 |
Auteur: Johan Harstad
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789057599187

DWDD Boek van de Maand Maart. Dit boek heeft mijn leven veranderd. Het is het allerbeste boek dat ik ooit heb gelezen. Het soort van boek waarvoor je twee weken vakantie wil nemen. Het ultieme quarantaineboek. - Wouter Cajot Lees verder
€ 17,50

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Verkozen tot het ultieme boek van de maand door DWDD-boekenpanel! Max, Mischa & het Tet-offensief is het verhaal van toneelregisseur Max Hansen, die als puber naar Amerika emigreert. Hij heeft moeite om zijn jeugd in Stavanger, waar hij als kind van communistische ouders het Tet-offensief naspeelde, achter zich te laten. Maar in New York ontdekt hij dat eigenlijk iedereen daar ontheemd is. In kunstenares Mischa en Vietnam-veteraan Owen treft hij dierbare lotgenoten.

Het magnum opus van Johan Harstad is een hypnotiserende vertelling die vele decennia en continenten omspant: van de oorlog in Vietnam en Apocalypse Now tot jazzmuziek, van Mark Rothko en Burning Man tot de aanslag op de Twin Towers. Maar bovenal draait deze volstrekt verslavende roman om de vraag: hoe lang moet je weg van huis zijn voordat het laat is om terug te keren?

Details

Details
Titel Max, Mischa & het Tet-offensief
Auteur(s) Johan Harstad
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Publicatiedatum 20-05-2020
Afmetingen 201mm x 130mm x 50
Gewicht 796gr
ISBN/ISBN13 9789057599187

Beoordelingen

Schrijf je eigen review