Gratis verzending vanaf €50,-
eBook

Het complete BBQ boek


Nederlands | 01-04-2020 |

9789048855131

Ebook (Epub)


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen




Tekst achterflap

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe.

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048855131
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  01-04-2020
Uitvoering :Ebook (Epub)
Taal :Nederlands
Status : Bestelbaar
Keywords :  barbeque;bbq;buiten;groente;vis;vlees;vuur