De duik

| 02-09-2014
Auteur(s): Sjoerd Kuyper, Sanne te Loo
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789047705840
€ 16,95

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In Willemstad in Curaçao is een brug: de Pontjesbrug. Het is een oude brug en hij herbergt een geheim: wie onder de brug door zwemt belandt in het verleden.

Roly is de zoon van een Nederlandse moeder en Curaçaose vader. Hij leert van zijn vader over het geheim van de Pontjesbrug, maar mag er niemand iets over vertellen - zelfs zijn grote liefde Mila niet.

Met zijn vader maakt Roly verschillende reizen naar het verleden. Maar op een avond gaat Roly's vader alleen, en komt niet meer terug. De moeder van Roly is woedend. Ze denkt dat haar man haar heeft verlaten en ze reist met Roly terug naar Nederland. Maar wie moet Roly's vader nu redden? Wie haalt hem uit het verleden? Roly ziet maar één uitweg. Hij deelt met Mila het grote geheim.

Een avonturenboek, een verhaal over geschiedenis, een romance: dit nieuwe boek van Sjoerd Kuyper heeft het allemaal. Hij dicht, verhaalt, schrijft scenario - het boek is een bonte lappendeken van stijlen. De warmte en kleurrijkheid van het verhaal worden weerspiegeld in de prenten van Sanne te Loo, die hiervoor speciaal naar Willemstad reisde

Details

Details
Titel De duik
Auteur(s) Sjoerd Kuyper, Sanne te Loo
Productvorm Hardcover
Uitgever Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 02-09-2014
Afmetingen 248mm x 177mm x 15mm
Gewicht 535gr
ISBN/ISBN13 9789047705840

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De duik
Waardering