Werkboek

Nederlands | 18-10-2006 | 224 blz.
Auteur(s): Sean Covey, Carry Oomis-Rovers
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789047001720
Dit werkboek vult "De zeven eigenschappen die jou succesvol maken' praktisch aan en helpt het leven beter en leuker te maken.
€ 20,00

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Vind jij het weleens moeilijk om keuzes te maken? Je weet misschien niet precies wat je wilt en wat nu eigenlijk goed voor je is. Bijvoorbeeld op school, bij de keuze voor het vakkenpakket, of als sommige vrienden je onzeker maken. Maar je weet dat je het zelf wel kan en dat je ouders niet voor jou hoeven te beslissen! Vaak blijkt dat dan toch moeilijk te zijn. Je wilt graag zelfstandig beslissen, maar hoe doe je dat nou 't best? Sean Covey kent deze problemen; de oplossing beschreef hij in Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! Dit boek werd een succes in Nederland en er ontstond grote vraag naar het praktische werkboek. Dit werkboek helpt je om de ideeën in Zeven eigenschappen toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doelijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, leuker en spannender te maken. Je kunt het thuis gebruiken, of met klasgenoten.

Korte omschrijving

Dit werkboek vult "De zeven eigenschappen die jou succesvol maken' praktisch aan en helpt het leven beter en leuker te maken.

Details

Details
Titel Werkboek
Auteur(s) Sean Covey, Carry Oomis-Rovers
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 224
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 18-10-2006
Afmetingen 230mm x 150mm x 16mm
Gewicht 416gr
ISBN/ISBN13 9789047001720

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Werkboek
Waardering