Gratis verzending vanaf €50,-

Bouillon


Nederlands | 28-05-2019 | 176 pagina's

9789045219431

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 39,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.

Details

EAN :9789045219431
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  28-05-2019
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :259 mm
Breedte :185 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1100 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :176