Gratis verzending vanaf €50,-
eBook

Italië


Nederlands | 20-05-2019 | 385 pagina's

9789038806945

Ebook (Epub)


€ 13,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen




Tekst achterflap

Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het schrijven over eten en wijn. In dit boek mengt Onno Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen met diepgravende informatie, verhaalt hij over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse laars. En dan zijn er nog de meer dan honderdvijftig recepten om zelf te ervaren hoe authentiek Italië smaakt. Dit is een kookboek om te lezen, smakkend heerlijk, meeslepend lekker!

Biografie

Onno Kleyn is al ruim dertig jaar culinair schrijver en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en schrijft voor diverse andere tijdschriften. Kleyn publiceerde tientallen boeken en artikelen, vooral over Italië, Frankrijk en eten, smaak en wijn. In 2011 richtte hij de Academie Culinair Schrijven op, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Eerder verschenen de volgende boeken van zijn hand: Mijn Italië, Luilekkerland en De grote Kleyn.

Details

EAN :9789038806945
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  20-05-2019
Uitvoering :Ebook (Epub)
Taal :Nederlands
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :385