Labyrint- De verhalen

Nederlands | 04-02-2020 | 400 blz.
Auteur(s): Esther Verhoef
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789026351082

In Labyrint – de verhalen laat Esther Verhoef de lezer met dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen alle hoeken van het thrillergenre zien.

€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

In Labyrint – de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze ‘Labyrint’, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. ‘Vuile handen’ zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de ‘Dodemansrit’ van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

Esther Verhoef weet in op meesterlijke wijze de lezer met weinig woorden te raken: spanning van het hoogste niveau.

Deze bundel bevat de volgende verhalen: Vuile handen, Offline, Dodemansrit, De perfecte partner, Onvoltooid verleden tijd, Worstcasescenario, Nouveau riche, Na sluitingstijd, De stagiaire, Erken mij, De ontmoeting, De genezing (Een liefdesverhaal) en Labyrint.

'Verrassend. Even geen dikke thriller, maar nu eens heel verschillende, verrassende verhalen waarin de spanning hoog oploopt. Dertien verhalen die je liefst avond na avond weer tot je neemt.' - Zin

'Verhoef bewijst keer op keer dat zij in Nederland de koningin van het genre genoemd mag worden. […] Het is bepaald geen straf zulke pareltjes te herlezen. Sommige verhalen zijn zo sterk dat ze doen denken aan de absolute meester van het genre, Roald Dahl.' - VN Detective & Thriller Gids 2020

Korte omschrijving

In Labyrint – de verhalen laat Esther Verhoef de lezer met dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen alle hoeken van het thrillergenre zien.

Details

Details
Titel Labyrint- De verhalen
Auteur(s) Esther Verhoef
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 400
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 04-02-2020
Afmetingen 216mm x 135mm x 33mm
Gewicht 521gr
ISBN/ISBN13 9789026351082

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Labyrint- De verhalen
Waardering