Alleen voor jongens

over wat er gebeurt als je ouder wordt, enzo
Nederlands | 19-07-2007 | 64 blz.
Auteur(s): J. Janssen-van den Barg
Illustrator: Iris Boter
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789023922025
€ 14,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

ALLEEN VOOR JONGENS
Joost is 11 jaar en er gebeurt van alles in zijn leven. Zijn vader gaat voor een half jaar naar Amerika, met zijn vrienden richt hij een club op om mysteries op te lossen en de kantine van zijn voetbalclub brandt af. Ondertussen verandert er ook van alles bij hem zelf: Joost wordt een puber! Over al die spannende dingen e-mailt hij met zijn vader en jij mag hun e-mailtjes lezen (voor dese ene keer!).
Natuurlijk is Joost niet de enige jongen die in de puberteit komt. Als jij ongeveer tussen de 10 en 13 jaar bent, kun je van dit boek veel leren. Wat staat jou allemaal te wachten? Wat gaat er gebeuren met je lichaam als je tiener wordt? Waarom lijken meisjes ineens veel anders dan een paar jaar geleden? Hoe komt het dat je relatie met je ouders, en eigenlijk je hele leven verandert? Waarom is die puberteit eigenlijk nodig en wat heeft de Here God hiermee te maken? Naast de e-mailtjes krijg je uitleg over de dingen die Joost bezighouden en die ook voor jou belangrijk zijn.
Leef mee met Joost, dan ben jij voorbereid op je puberteit.
Drs. Judith Janssen-van den Barg (1969) is afgestudeerd in de ontwikkelingspsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft gewerkt in de jeugdhulpverlening en is moeder van drie kinderen in de leeftijd 5-11 jaar.

Details

Details
Titel Alleen voor jongens
Auteur(s) J. Janssen-van den Barg
Illustrator Iris Boter
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 64
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 19-07-2007
Afmetingen 227mm x 178mm x 10mm
Gewicht 297gr
ISBN/ISBN13 9789023922025

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Alleen voor jongens
Waardering