Woman

Gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood
Nederlands | 16-07-2020 | 200 blz.
Auteur(s): Lucy Woesthoff
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789000367030
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Een ode aan sisterhood van een geboren schrijfster.

Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt.
De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw.

Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw. Zeker wanneer ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje. Een gebeurtenis die de tijd rijp maakt voor deze ode aan sisterhood. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder brengen.

Woman is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen. Opgetekend door een geboren schrijfster.

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

Details

Details
Titel Woman
Auteur(s) Lucy Woesthoff
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 200
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 16-07-2020
Afmetingen 237mm x 175mm x 24mm
Gewicht 544gr
ISBN/ISBN13 9789000367030

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Woman
Waardering