2023

Nederlands | 02-12-2022 | 210 blz.
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789493312111
In dit boekje vindt u een keur aan (kleine) maatregelen voor het onderhoud van verkeerswegen. De informatie is gestructureerd aan de hand van zes hoofdstukken: – Asfaltverhardingen – Betonverhardingen – Elementenverhardingen – Markeringen – Wegmeubilair – Afwateringselementen Binnen deze zes hoofdstukken kunt u verder zoeken met behulp van de omschrijvingen van de maatregelen. De maatregelen zijn in het hoofdstuk alfabetisch gerangschikt. Per maatregel wordt volgens een vast patroon de volgende informatie in tabelvorm weergegeven: – het schadebeeld; – de onderhoudsmaatregel; – de omstandigheden; – de productie; – het materiaal; – de ploegsamenstelling; – de levensduur; – de kosten. De bedragen geven een indicatie van de reële kosten voor de totstandkoming van een project. Met de actuele marktsituatie van vraag en aanbod is dus geen rekening gehouden. Situering van de werkzaamheden is het midden van het land.
Van het herstellen van een slijtlaag tot het onderhouden van thermoplastisch markeringsmateriaal. Dit boek bevat de globale kosten hierover. Zie ook de inkijktekst.
Referentie:
€ 321,55

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 6 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Een keur aan kleine maatregelen voor het onderhoud aan verkeerswegen worden hier beschreven. Per maatregel wordt volgens een vast patroon de volgende informatie gegeven: schadebeeld, onderhoudsmaatregel, omstandigheden, productie, materiaal, ploegsamenstelling, levensduur en natuurlijk kosten. Zie ook de inkijktekst voor de toelichting en twee voorbeeldpagina's. Kengetallen voor de GWW bestaat uit een serie van vier zakboekjes: - Kengetallen kleine (re)constructies 1 - Kengetallen kleine (re)constructies 2 - Kengetallen onderhoud wegverhardingen - Kengetallen inrichting bedrijfsterreinen

Korte omschrijving

Van het herstellen van een slijtlaag tot het onderhouden van thermoplastisch markeringsmateriaal. Dit boek bevat de globale kosten hierover. Zie ook de inkijktekst.

Details

Details
Titel 2023
Auteur(s) IGG bouweconomie BV
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 210
Uitgever Bouwkosten.nl B.V.
Publicatiedatum 02-12-2022
Afmetingen 210mm x 105mm x 11mm
Gewicht 244gr
ISBN/ISBN13 9789493312111

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:2023
Waardering